Novu izložbeno sezonu  otvorili smo audio vizualnim performansom AfterWoods Transition umjetnice Ivete Ermakore. Izložba je dio novog kratkog ciklusa Pop up tris, a ostaje otvorena do 4. veljače 2017.

Bit projekta je skladom glazbe i vizuala utjecati na emocionalnu percepciju promatrača putem AV performansa. Vizualne poruke pričaju priču o fazama promjena i prate tonove glazbe koja prenosi emocije. Performansom usmjeravamo kretanja publike prema naprijed, prema ostvarenju želja, potičemo na propitkivanje i pokret Promjene pogledom u esenciju sebe.

After Woods Transition, Audiovizualni je performans koji objedinjuje glazbu i vizualne projekcije. Glazba je središnja okosnica koja zajedno s vizualima tvori
Krug.
Krug Svjesnosti.
Krug Promjena.

“Izgubila se u Šumi između drveća.
Čekala je Zeca ispod neba punog Mjeseca.
Mjesec je rastao prema njenoj Svjetlosti.
Voda je zvala njeno ime Promjena.
Nije živjela običan život s tajnama Svemira skrivenim u njenim očima.”

IVETA ERMAKORA as CHANGE
Iveta Ermakora diplomirani je Grafički dizajner i Video Artist s velikom ljubavi prema Audiovizualnoj umjetnosti. Član je HDD-a i nekoliko umjetničkih društava, gdje je održala niz kreativno- edukativnih radionica i izložbi, a ističe organizaciju Audiovizualnih festivala GEMS i X-GEMS. Trenutno, Iveta radi na pokretanju samostalnih projekata i razvoju vlastitog branda. Kao Video Artist nastupala je na brojnim eventima u Zagrebu, a sada radi u području video produkcije. Sa svojim in time & with the hear vizualnim projekcijama prenosi vizualno viđenje i osjećaj bitova koje čuje te ih pretapa u vizualnu predstavu glazbe.
www.ivetaermakora.com

LUKA PINTAR as RABBIT
Luka Pintar glazbeni je producent sa završenom Glazbenom školom i studijem Audio produkcije na EMI učilištu u Zagrebu. Svirao je u brojnim bendovima, pjeva, svira gitaru i bubnjeve, a zadnjih par godina nastupa kao DJ i producent. Trenutno djeluje u sklopu glazbenog produkcijskog kolektiva Transpoze koji stvara fuziju elektro beatova i klasičnih instrumenata vođenih sa Lukinim moćnim vokalnim sposobnostima. Lukin glazbeni izričaj je stilski raznovrstan, putuje od gitare, preko duba do elektronike, a zvukovi koje stvara su osvježavajući i pružaju jaki osjetilni intro doživljaj.
www.soundcloud.com/bejbi-aha-fejswww.transpoze.me

MARIO HERJAVEC, HERYA as MOON
Osnivač i rezident Deep’n’Delicious večeri, koje su zadnjih godinu dana postali jedne od najposijećenijih večeri u Zagrebu. Herya je u muzici već preko desetljeća, a njegovi stilovi prešli su kroz brojne žanrove, od Deep House-a, preko Tech-House-a do Dub-a. Lakoća i smirenost kojom vrti sve ove stilove daje osjećaj lebdenja u prostoru tonova.
www.soundcloud.com/djherya