Umjetnost

Radionice

Zabava

Klopa i cuga

Koncerti

Predstave

Tko je tko

Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
April
April
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
June
June

ART PULLOVER

 

ŠTO? Umjetnost dostupna svima, velika prodajna izložba s više od 50 umjetnika, božićni pokloni, razgovori s umjetnicima, gallery talk and walk, koncerti, predstave, performeri, klopa i cuga, Las Vegas vjenčanja…

 GDJE? Branimir centar i Pikto galerija

 KADA? 01.-30. prosinca 2016. 

Art Pullover nije samo još jedna adventska lokacija. Ovih blagdana ideju širenja dobrih djela shvatili smo doslovno – okupili smo (na toplom i sigurnom) više od 50 hrvatskih mladih umjetnika s nezavisne scene koji će svoje radove predstaviti i prodavati po povoljnim cijenama.

Pod motom “umjetnost dostupna svima” pronađite najljepše originalne poklone za obitelj i prijatelje – grafike, akvareli, ulja na platnu, skulpture, plakati, radovi otisnuti na majicama, torbama, šalicama, bookmarkerima i puloverima…

Kroz program Meet the artist upoznajte i porazgovarajte s umjetnicima, a kroz Gallery talk and walk pridružite se razgovoru o galerijskoj sceni. Obećajemo opuštenu atmosferu gdje svatko može sudjelovati i komentirati umjetnost na svoj način.

Program Art Pullovera podebljavamo i predstavama, nastupima nezavisnih mladih bendova, plesom, radionicama stripa, pisanja i crtanja, japanskim večerima te zabavnim kvizovima na kojima možete osvojiti i zanimljive nagrade.

Na Art Pullover dođite gladni i žedni – blagdanske kućice nude kobasice, burgere i ostalu zimsku hranu, kuhano vino, punč i gomilu drugih finota, a ekipa Malog placa pridružuje se sa slasticama i raznim delicijama s malih gospodarstava.

U sklopu programa Akustični petak Radija 101 na Art Pullover dolaze domaći bendovi koji su se predstavili u emisiji Cener.

A ako vas sav taj božićni duh toliko ponese da odlučite svojoj polovici reći “uzimam”, učinite to pred showmanom Marijom Kovačem koji se prerušuje u rock matičara Elvisa i vjenčava sve hrabre u maniri Las Vegas vjenčanja.

Ulaz je slobodan svima – popeglanima i zgužvanima. (imali pulover ili ne)

www.facebook.com/artpullover

 Art pullover grije bolje od veste, kaputa i rakije!